ASICS predstavio novu kolekciju patika: Neumoran duh u zdravom telu

Izvor: B92, 31.Okt.2023, 13:33

ASICS predstavio novu kolekciju patika: Neumoran duh u zdravom telu

Na događaju koji je održan u Tike! shop-u predstavljena je nova ASICS kolekcija patika, koje predstavljaju progresiju sportskog nasleđa brenda.

Modeli patika iz nove kolekcije sada su dostupni ekskluzivno u Tike! shop-u, a inspiraciju uzimaju iz košarkaških i teniskih silueta, kao što je slučaj sa kolekciom Court, dok je Vis-Tech kolekcija za one koji traže superiornu udobnost i progresivan dizajn.

"Naša misija je povezana sa našim japanskim nasleđem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da inspirišemo ljude da ostvare aktivan način života za zdrav um u zdravom telu. Postoje dve stvari oko kojih nikada ne pravimo kompromis – stil i udobnost. Nasleđe i inovacije su dve odvojene stvari koje zajedno čine ASICS onim što je danas. Mi se staramo da imamo različite proizvode za svakoga i svaku priliku. Mi inoviramo i to je povezano sa našim nasleđem kroz kaizen filozofiju, što znači da svaki proizvod koji se pojavi na tržištu mora biti bolji od prethodnog“, izjavio je Igor Vetorelo, brend menadžer ASICS-a.

ASICS je kroz modele kolekcije Vintage Tech predstavio svoju interpretaciju modernih patika, a Classic Heritage kolekcija odiše 80-im i 90-im godinama kroz klasičan i smeo dizajn. Avanturisti koji urbanu sredinu posmatraju kao još jedan izazov za osvajanje pronaćiće ultimativni komfor i zaštitu u novoj liniji Urban Trail patika.

Uz prisustvo influensera, među kojima su Aleksandra Duende, Draga Jovanović i Vladimir Gašić, lansirana je nova kolekcija ASICS-a, brenda koji je pokupio brojne nagrade u industriji tokom 2023. godine.

U Tike! shop-u dostupni su modeli GEL-LYTE III OG, GEL-SONOMA 15-50, GEL-NIMBUS 9, GEL-LYTE 5, GEL-QUANTUM KINETIC, GEL-KAYANO LEGACY, GEL-KAYANO 14, GEL-NYC i EX89.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ASICS predstavio novu kolekciju patika: Neumoran duh u zdravom telu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2023

Court, Vis-Tech, Vintage Tech, Classic Heritage i Urban Trail kolekcije patika za sve prilike

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.