Zvezda: Postoji mnogo nepravilnosti, ali o tužbi nismo obavešteni

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Postoji mnogo nepravilnosti, ali o tužbi nismo obavešteni

"Svi u klubu su fokusirani na obaveze i predstojeći UEFA monitoring", stoji u saopštenju crveno - belih

Najavljeni izbori u Crvenoj zvezdi su pod velikim znakom pitanja, jer je navodno grupa članova tužila klub zbog kršenja izborne procedure.

Četiri člana kluba koji su se u Zvezdu učlanila posle 4. avgusta, preciznije 15. septembra, su Prvom opštinskom sudu u Beogradu preko svojih advokata podnela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tužbu o poništenju izbora u fudbalskom klubu, a u tužbi su tražili privremenu meru poništenja svih odluka Upravnog odbora kluba o izborima.

Međutim, čelnici Crvene zvezde su u zvaničnom saopštenju za javnost poručili da nisu obavešteni o bilo kakvoj tužbi.

Crvena zvezda nije obaveštena o bilo kakvoj tužbi protiv našeg kluba vezane za izbornu proceduru. Izborna komisija i svi ostali organi su maksimalno angažovani da sve radnje koje prethode izborima proteknu u najboljem redu i u interesu Crvene zvezde. U slučaju da tužba koju pominju pojedini mediji stvarno postoji, pravni zastupnici našeg kluba će u redovnoj proceduri dokazati da je Pravilnik o izborima koji je usvojio naš Upravni Odbor ipak najbolji mogući pravilnik, s obzirom na mnoge nepravilnosti koje su se dešavale od trenutka kada su izbori najavljeni.Sve strukture unutar kluba izražavaju zadovoljstvo zbog devete uzastopne pobede i u potpunosti se okreću rešavanju problema vezanih za monitoring Uefa oko licence za evropska takmicenja“, stoji u saopštenju Crvene zvezsde

(Foto MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda o tužbi: Nismo obavešteni, pravilnik je najbolji mogući

Izvor: Blic, 04.Okt.2015

Izbori u Crvenoj zvezdi zakazani za 11. oktobar su pod velikim znakom pitanja, jer je grupa članova tužila klub zbog kršenja izborne procedure...Međutim, čelnici Crvene zvezde su u zvaničnom saopštenju za javnost poručili da nisu obavešteni o bilo kakvoj tužbi...„Crvena zvezda nije obaveštena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.