Zukorlić čestitao Milatoviću – Da  Sandžak bude most spajanja i primjer suživota

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2023, 21:49

Zukorlić čestitao Milatoviću – Da Sandžak bude most spajanja i primjer suživota

Poštovani gospodine Milatoviću, Zadovoljstvo mi je da Vam uputim čestitke povodom ubjedljive pobjede na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori i čestitke na uspješno organizovanim i održanim demokratskim izborima. Koristim priliku da kao predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine R. Srbije izrazim nadu da ćemo odnose između Republike Srbije i Republike Crne Gore u buduće intenzivnije i produktivnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << razvijati, za dobrobit naših građana i država. Također želim da regija Sandžaka, kulturno historijska oblast, koja se prostire kako na područiju Srbije, tako i na područiju Crne Gore bude most spajanja i primjer suživota, uvažavanja i prosperiteta između bošnjačkog, srpskog, crnogorskog, albanskog i romskog naroda. Primite izraze mog uvažavanja i da pobjeda bude u korist svih naroda Crne Gore, na principa pravde i pomirenja. Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Potpredsjednik Narodne skupštine R. Srbije Usame Zukorlić https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0tH2awD3GzhhAmL8yjxt6BrGpnDCeHS9EpP7ReXX1CZwHqSUsp6ocscYSj8vvRLUrl&id=100012265170462&mibextid=Nif5oz The post Zukorlić čestitao Milatoviću – Da Sandžak bude most spajanja i primjer suživota appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zukorlić tražio od ministra obrazovanja skraćenje časova za Ramazan i neradne dane za Bajram

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2023

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine R. Srbije Usame Zukorlić tražio je od ministra obrazovanja R. Srbije skraćenju časova za Ramazan i neradne dane za Bajram. Zukorlićev poziv prenosimo u cjelosti: “Uvaženi ministre Ružiću, Na molbu velikog broja profesora...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.