ĐUROVIĆ ČESTITALA MILATOVIĆU: Sigurna sam da ćete istrajno raditi na napretku Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 22:40

ĐUROVIĆ ČESTITALA MILATOVIĆU: "Sigurna sam da ćete istrajno raditi na napretku Crne Gore"

Veliki dan za Crnu Goru

Predsednica crnogorskog Parlamenta čestitala je novom crnogorskom predsendiku Jakovu Milatoviću, i poželela uspeh pri obavljanju ove, kako kaže, odgovorne dužnosti.

Iskrene čestitke gospodinu @JakovMilatovic povodom izbora za predsjednika Crne Gore. Želim Vam uspjeh na ovoj odgovornoj dužnosti.

Sigurna da ćete predano i istrajno raditi na napretku naše zemlje i blagostanju svih naših građana.

— Danijela Đurović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@DanijelaDjurov2) April 2, 2023

- Sigurna da ćete predano i istrajno raditi na napretku naše zemlje i blagostanju svih naših građana. Takođe, uverena sam da ćete imati dovoljno snage i političke mudrosti da se odgovorno nosite sa mnogobrojnim izazovima današnjice, s ključnim ciljem da doprinesete očuvanju mira i stabilnosti u Crnoj Gori - navela je Đurović na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.