Zelena stranka poziva Zelenovića i Paunovića u koaliciju

Izvor: RTS, 25.Feb.2020, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelena stranka poziva Zelenovića i Paunovića u koaliciju

Predsednik Zelene stranke Goran Čabradi pozvao je predsednika opštine Paraćin Sašu Paunovića i gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića da formiraju koaliciju koja bi učestvovala i na republičkim izborima.
"Paunović i Zelenović su u svojim lokalnim sredinama potvrdili kapacitet modernih političara, zato ih pozivam da se u interesu Srbije odvaže i iskorače iz lokalne politike i zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Zelenom strankom nastupe na predstojećim parlamentarnim izborima", naveo je Čabradi u saopštenju koje je dostavila medijima Zelena stranka.
Prema njegovim rečima, budućnost Srbije mogu da stvaraju samo ljudi koji nisu učestvovali ni u jednoj podeli vlasti od 1990. godine, "već su se dokazali u svojim sredinama i u svom biznisu, i koji su u politiku ušli bez balasta dilova, dugova ili sukoba iz prošlosti".
Zajedno za Srbiju koji predvodi Zelenović odlučio je da nastupi na lokalnim izborima u Šapcu uprkos zvaničnom stavu Saveza za Srbiju da bi izbore trebalo bojkotovati na svim nivoima, a mediji spekulišu da će njegovim putem krenuti i predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DA LI IDEJA BOJKOTA GUBI SMISAO? Izlazak na lokalne izbore ugrožava jedinstvo opozicije

Izvor: Blic, 25.Feb.2020

Dvojica članova Predsedništva Saveza za Srbiju, lider Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović odustali su od bojkota lokalnih izbora. Dok se očekuje odluka predsednika opštine Paraćin Saše Paunovića, inače zamenika predsednika Demokratske stranke, postavlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.