Završeno glasanje u severnoj Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Studio B, 17.Nov.2013, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno glasanje u severnoj Kosovskoj Mitrovici

U tri biračka centra u severnoj Kosovskoj Mitrovici u 19 sati je završeno glasanje na ponovljenim kosovskim lokalnim izborima, a prvi rezultati se očekuju do 23 sata, pošto je počelo brojanje listića u tom gradu.

Do 18 sati glasalo je 21,12 odsto birača, odnosno 4.938 upisanih u birački spisak, izjavio je kandidat za gradonačelnika liste Srpska Krstimir Pantić.   

"Apsolutno smo zadovoljni odzivom građana. Očekujemo da do 19 sati na birališta izađe 5.500 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << birača, što će biti više što smo očekivali", rekao je Pantić novinarima u Kosovskoj Mitrovici i dodao je takav odziv približan broju građana koji su glasali na republičkim i predsedničkim izborima koje je organizovala Srbija.   

Pantić je naveo da je prebrojavanje glasova počelo u Kosovskoj Mitrovici i da rezultate očekuje do 23 sata. Pantić je izrazio zadovoljstvo odzivom birača, jer su "i pored svih pritisaka shvatili da je Vlada Srbije njihov jedini i iskreni saveznik".   

"Siguran sam da nisu pogrešili. Ne sumnjam u pobedu liste Srpska, ali sačekajmo rezultate", rekao je Pantić. Dodao je da tokom dana nije prijavljena nijedna primedba na tok glasanja.   

U Osnovnoj školi "Sveti Sava" glasalo je 2.837 birača, odnosno 20 odsto, u Tehničkoj školi 1.753, što je 22 odsto, a u Medicinskoj školi 348, odnosno 31 odsto.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.