ZVANIČNO - Zakazani izbori u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Zakazani izbori u Partizanu!

Najave potvrđene, nećemo dugo čekati na izbor novog rukovodstva Partizana!

Vanredna Skupština fudbalskog kluba Partizan biće održana 12. aprila, saopšteno je posle današnje sednice Nadzornog odbora.

"Nadzorni odbor drži da je zakazivanje vanredne Skupštine odgovoran, pravno utemeljen, demokratski i častan čin koji će dati priliku ovom najvišem organu kluba da izabere svoje rukovodstvo u narednom periodu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Izbori su svetkovina demokratije i trijumf duha tolerancije i medjusobnog uvažavanja čak i onda kada se misli i dela različito.

Pozivamo, sledstveno ovome, sve učesnike u predstojećem izbornom procesu da svojim delima pokažu odgovornost i privrženost crno-beloj porodici, čiji je Fudbalski klub Partizan neodvojivi deo.", navodi se u saopštenju.

Sednica će se održati 12. aprila u 17.00 u prostorijama Sportskog centra Teleoptik u Zemunu.

Članovi Skupštine su pozvani da u izbornom procesu pokažu "odgovornost i privrženost" svojim delima.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sazivanje vanredne Skupštine FK Partizan

Izvor: TV Arena Sport, 24.Mar.2016

Nadzorni odbor FK Partizan doneo je jednoglasno odluku o sazivanju vanredne Skupštine FK Partizan za utorak, 12. april 2016. godine, u prostorijama SC “Partizan – Teleoptik” u 17.00 časova..."Nadzorni odbor drži da je zakazivanje vanredne Skupštine odgovoran, pravno utemeljen, demokratski i...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.