Vučić: Oni koji bojkotuju izbore u Beogradu, ne bojkotuju u Prištini pošto su tamo uslovi ...

Izvor: Beta, 07.Sep.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Oni koji bojkotuju izbore u Beogradu, ne bojkotuju u Prištini pošto su tamo uslovi ...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da oni koji bojkotuju izbore u Beogradu, ne bojkotuju ih u Prištini, pošto su, kako je rekao, "tamo izgleda uslovi idealni".Vučić je kazao da je zahvalan Srbima koji su podržali Srpsku listu koja učestvuje na kosovskim izborima i dodao da je bilo dosta pritisaka na sve druge da izadju na izbore samo da bi uzeli glas toj izbornoj listi."Mi imamo obaveštajne o različitim pritiscima na pojedina lica samo kako bi se Srpskoj listi obezbedio što manji uticaj i što manje glasova", rekao je Vučić novinarima u Nikincima.Kazao je da je pred Srbijom težak period za rešavanje kosovskog pitanja i ocenio da taksi od 100 odsto, koje je uvela Priština, ne bi bilo da je medjunarodna zajednica htela da i izvrši pravi i stvarni pritisak."To je njihovo čedo, oni su mu napravili kolevku i ljuljali ga, a sad navodno ne mogu da izvrše uticaj, bilo kakav. Ja sam siguran da mogu i nadam se da će u narednom periodu", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Oni koji bojkotuju izbore u Beogradu, ne bojkotuju u Prištini pošto su tamo uslovi idealni

Izvor: Danas, 07.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da oni koji bojkotuju izbore u Beogradu, ne bojkotuju ih u Prištini, pošto su, kako je rekao, "tamo izgleda uslovi idealni". Članak Vučić: Oni koji bojkotuju izbore u Beogradu, ne bojkotuju u Prištini pošto su tamo uslovi idealni se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.