Bojkotuju izbore u Beogradu, a u Prištini im sve idealno: Vučić razotkrio licemerne poteze protivnika pred izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojkotuju izbore u Beogradu, a u Prištini im sve idealno: Vučić razotkrio licemerne poteze protivnika pred izbore

Vučić je kazao da je zahvalan Srbima koji su podržali Srpsku listu i razumeli da je jedinstvo neophodno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pred našom zemljom težak period za rešavanje kosovskog pitanja i ocenio da da takse od 100 odsto, koje je uvela Priština, ne bi bilo da je međunarodna zajednica htela da izvrši pravi i stvarni pritisak.

- To je njihovo čedo, oni su mu napravili kolevku i ljuljali ga, a sad navodno ne mogu da izvrše uticaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo kakav. Ja sam siguran da mogu i nadam se da će u narednom periodu - rekao je Vučić.

Predsednik je izrazio uverenje da će Srbi na KiM izabrati da glasaju za Srpsku listu, ne zato što su, kako kaže, idealni kandidati sa te liste, ili on lično, već zato što je to jedini način da opstanemo, da zajedno radimo, da preživimo i da se borimo za budućnost.

. Dodao je i da verovatno nikada javno neće moći da se iznesu u javnost podaci koliko je bilo pritisaka na sve druge da izađu, ne bi li uzeli glas Srpskoj listi.  koja učestvuje na kosovskim izborima i dodao da je bilo dosta pritisaka na sve druge da izađu na izbore samo da bi uzeli glas toj izbornoj listi.

- Mi imamo obaveštajne o različitim pritiscima na pojedina lica samo kako bi se Srpskoj listi obezbedio što manji uticaj i što manje glasova, što manji uticaj Beograda. Svi drugi koji su se kandidovali - Jablanović, Rašić i Trajković...Oni koji bi da bojkotuju izbore u Beogradu, a ne bi u Prištini. Tamo su uslovi idealni, veličanstveno dobri za Srbe. Toliko o njihovoj principijelnosti - rekao je Vučić novinarima juče u Nikincima.

Na molbu za komentar izjave Boška Obradovića, kojom najavljuje promenu vlasti na ulicama, Vučić je odgovorio:

- Hoće, hoće, kao i ranije, do Uskrsa - rekao je predsednik.

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je nakon pokazne vežbe u Nikincima da je Srbija policijski i vojno neuporedivo snažnija nego u poslednjih 30 godina, a biće, kako kaže, dvostruko snažnija i to za veoma kratko vreme.

BONUS VIDEO: TAJNA POTOPLJENE HITLEROVE FLOTE: Znate li da na dnu Dunava i dan-danas leži više od 200 nacističkih brodova? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.