Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Dec.2022, 17:52

Vjosa Osmani odložila izbore na severu Kosova

Predsednica Kosova Vjosa Osmani saopštila je da je odlučeno da izbori za gradonačelnike severnih opština budu odloženi za april 2023. godine, zbog stepena opasnosti na severu Kosova, piše N1.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmani: Izbori na severu Kosova odloženi za april

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2022

Predsednica Kosova Vjosa Osmani saopštila je da se izbori na severu Kosova odlažu za april 2023. godine zbog postojećeg nivoa rizika.

Nastavak na Radio 021...

Osmani odložila izbore na severu za april

Izvor: JUGpress.com, 10.Dec.2022

PRIŠTINA..Predsednica Kosova Vjosa Osmani saopštila je danas, posle sastanka sa predstavnicima stranaka, da će izbori u četiri opštine na severu Kosova biti odloženi za april 2023. godine, javlja RTK...Izbori će biti održani u aprilu, a u konsultaciji sa bezbednosnim institucijama utvrdiće se...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.