Vesić: Samo Vučić može da se izbori za KiM u Srbiji i za razvoj zemlje

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Feb.2023, 12:57

Vesić: Samo Vučić može da se izbori za KiM u Srbiji i za razvoj zemlje

BEOGRAD – Sednica skupštine o Kosovu i Metohiji pokazala je neodgovornost kod većeg dela opozicije, koju KiM ne zanima, kao i da samo predsednik Aleksandar Vučić može da se izbori da Kosmet ostane u Srbiji, a da Srbija nastavi da se razvija, poručio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i član Predsedništava SNS Goran […]
Vest Vesić: Samo Vučić može da se izbori za KiM u Srbiji i za razvoj zemlje objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vesić: Što pre uhapsiti lopove koji kradu kontaktnu mrežu na brzoj pruzi, a zakoni da budu stroži

Izvor: Blic, 08.Feb.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je danas da se konačno mora stati na put onima koji krađom delova kontaktne mreže na pruzi Beograd – Novi Sad ugrožavaju ljudske živote i nanose štetu državi i železnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.