VUČIĆ O ZVIŽDUCIMA ZA MAKRONA: Tako i meni zvižde, pa kad dođu izbori... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O ZVIŽDUCIMA ZA MAKRONA: Tako i meni zvižde, pa kad dođu izbori... (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se i sam, kao francuski predsednik Emanuel Makron, suočava sa zvižducima, ali da je siguran da se ni Makron ne sekira mnogo zbog toga.

Govoreći na konferenciji za novinare sa Makronom, koji je odgovorao i na pitanja francuskih novinara u vezi sa protestima "i zvižducima" u Francuskoj, Vučić je rekao da i njega svakodnevno, pored radnog mesta, čekaju u šatorima i zvižde.

- Što se zvižduka tiče, ja kad idem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujutru na posao, mene čekaju u šatoru, pa mi zvižde, viču, kažu da sam izdajnik, da sam ludak i još nešto što ne smeme da kažem jer bi bilo nepristojno ili biste pogrešno razumeli. I kad izlazim u toku dana, isto ponove, uveče kad izlazim treći put mi kažu i tako svaki dan - rekao je Vučić.

Međutim, kaže, kad dođu izbori dobije pet puta više glasova nego svi oni zajedno.

Zaključio je da "to ko kome zviždi nije mnogo važno" i da je siguran da se ni Makron ne sekira mnogo.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.