VUČIĆ ČESTITAO PUTINU NA UBEDLJIVOJ POBEDI! Predsednik se na originalan način obratio ruskom LIDERU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 17:37

VUČIĆ ČESTITAO PUTINU NA UBEDLJIVOJ POBEDI! Predsednik se na originalan način obratio ruskom LIDERU

Na izborima u Rusiji, koji su održani od 15. do 18. marta Putin je osvojio 87,28 odsto glasova.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, kome je uručio pismo za predsednika Rusije Vladimira Putina, u kome mu čestita izbor za predsednika Rusije i objašnjava tešku situaciju sa kojom se suočava srpski narod na Kosovu i Metohiji.
- Razgovor sa ambasadorom Bocan-Harčenkom iskoristio sam da mu uručim pismo za predsednika Ruske Federacije Putina u kojem sam, pored čestitki za ...
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić poslao Putinu pismo: Čestitao mu pobedu, ali mu „objasnio“ i izazove Srbije

Izvor: Danas, 19.Mar.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas ruskom ambasadoru u Beogradu Bocan-Harčenku pismo za predsednika Rusije Vladimira Putina kome je čestitao izbornu pobedu i objasnio težinu situacije srpskog naroda na Kosovu i izazove koji stoje pred Srbijom.

Nastavak na Danas...

Borko Stefanović: Vučić čestitkom Putinu udaljava Srbiju od EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2024, 09:36

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović saopštio je danas da je Vučićeva čestitka Putinu na izbornoj pobedi vraćanje duga ruskom predsedniku koji je, uz Orbana i Erdogana, jedini čestitao SNS-u na pobedi na decembarskim izborima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.