Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jun.2023, 08:40

VESLAČKI KLUB TAMIŠ NA PALIĆKOM JEZERU: U toku izborna regata za Svetsko prvenstvo u Parizu i Plovdivu, tri predstavnika iz Pančeva

Na Palićkom jezeru je u toku izborna regata za Svetsko juniorsko i Svetsko prvenstvo za mlađe seniore koji će se održati početkom avgusta u Parizu, odnosno u Plovdivu.  Kako „Pančevac“ saznaje, Veslački klub „Tamiš“ iz Pančeva ima 3 predstavnika: Marka Jančikina u juniorskom dublu, Petra Perića u juniorskom skifu i Miloša Boškova u četvercu skulu […] The post VESLAČKI KLUB TAMIŠ NA PALIĆKOM JEZERU: U toku izborna regata za Svetsko prvenstvo u Parizu i Plovdivu, tri predstavnika iz Pančeva appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.