Izborna skupština SNS; Vučić: Dok sam živ neću napustiti stranku VIDEO

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 12:20

Izborna skupština SNS; Vučić: Dok sam živ neću napustiti stranku VIDEO

U Kragujevcu je danas održana izborna skupština Srpske napredne stranke, a sednici je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je Vučić najavio nakon sednice Predsedništva SNS 16. maja, na Skupštini SNS oko 4.000 delegata biraće novo rukovodstvo i doneti odluku o ulasku stranke u novi širi pokret - Narodni pokret za državu.

On je na skupu "Srbija nade", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je održan juče u Beogradu rekao da se od danas povlači sa mesta predsednika SNS i da će biti formiran Pokret za narod i državu od Vidovdana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ PREDLOŽIO: Evo ko će biti novi predsednik SNS

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023

U Kragujevcu je danas počela izborna skupština Srpske napredne stranke, a predsednik partije Aleksandar Vučić je po dolasku poručio stranačkim kolegama da nastave da se bore za Srbiju...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja predložio svog naslednika na čelu SNS-a...- Predložiću...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.