Tadić: Godine za politički identitet Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Godine za politički identitet Srbije

PEKING - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Pekingu, da Srbija mora da se izbori za politički identitet u godinama koje dolaze.

"To je moja obaveza i uveren sam da imamo dovoljno potencijala da napravimo društveni, pa i politički prosperitet u narednih pet godina", naglasio je Tadić na prijemu koji je u njegovu čast priredila ambasada Srbije u Pekingu.

Taj period je, prema njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oceni, veoma značajan ali kratak, ali, uprkos tome, ostariv ukoliko znamo šta nam je cilj, ako pravilno raspolažemo resursima i imamo ljude koji mogu da privuku poslovni svet.

On u kineskoj prestonici boravi povodom održavanja 29. Olimpijskih igara, na kojima Srbiju predstavljaju 92 olimpijca, a predstavnicima ambasade, Olimpijskog komiteta Srbije i, pre svega, uvaženim prijateljima srpskog naroda iz Kine, poručio je da su suštinski uticali na bilateralne odnose dve zemlje proteklih godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Izboriti politički identitet

Izvor: B92, 09.Avg.2008

Peking -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u Pekingu da Srbija mora da se izbori za politički identitet... "To je moja obaveza i uveren sam da imamo dovoljno potencijala da napravimo ruštveni, pa i politički prosperitet u narednih pet godina", rekao je Tadić na prijemu koji je u njegovu...

Nastavak na B92...

Moramo da se izborimo za politički identitet

Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2008, 09:37

PEKING - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče u Pekingu da Srbija mora da se izbori za politički identitet u godinama koje dolaze...- To je moja obaveza i uveren sam da imamo dovoljno potencijala da napravimo društveni, pa i politički prosperitet u narednih pet godina - naglasio je Tadić...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.