Moramo da se izborimo za politički identitet

Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moramo da se izborimo za politički identitet

PEKING - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče u Pekingu da Srbija mora da se izbori za politički identitet u godinama koje dolaze.

- To je moja obaveza i uveren sam da imamo dovoljno potencijala da napravimo društveni, pa i politički prosperitet u narednih pet godina - naglasio je Tadić na prijemu koji je u njegovu čast priredila Ambasada Srbije u Pekingu, a preneo Tanjug.

Taj period je, ističe, veoma značajan, ali kratak. Međutim, uprkos tome, ostvariv >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je ukoliko znamo šta nam je cilj, ako pravilno raspolažemo resursima i imamo ljude koji mogu da privuku poslovni svet.

- U ostvarenju našeg cilja veoma su važni ljudi koji predstavljaju našu kulturu, sportisti koji nas proslavljaju širom sveta, jer nas čekaju teški mečevi u svim društvenim oblastima - istakao je Tadić i najavio da će u Peking ponovo doći za nekoliko meseci.

On je u Pekingu, gde je u toku Olimpijada, uvaženim prijateljima srpskog naroda iz Kine, poručio je da su suštinski uticali na bilateralne odnose dve zemlje proteklih godina.

- Ovde su moji prijatelji, prethodni ambasadori Kine u Srbiji sa kojima sam sarađivao i, nadam se, bar malo doprineo unapređenju naše saradnje - istakao je Tadić i naveo da je razvojni put Kine tokom protekle dve decenije teško uporediv sa napretkom bilo koje zemlje, te da „mnogo toga iz kineskog primera može da se nauči, preuzme i primeni i na naše područje“.

Tadicu , dosta lagarije , niko te ne slusa vise.Kao i ono juce , da si Bushu skresao u brk da se necemo trampiti itd...blja bla.Poseban biser je da Kina podrzava Srbiju za ulazak u EU.Pobogu , kakave veze ima Kina sa EU.Gluplji clanak nisam procitala.Tako je sve islo glatko , da , kada je izlazio Tadic je izgledao kao da ce da zaplace.U Americi se jos smeju Tadicu , sto se rukovao sa cuvarima ispred zgrade UN.NEKA PRVO NAUCI PROTOKOL.

Sonja a sta moze neko sa IQ 89? On apsolutno nema nista Srpsko, samo antisrpsko vaspitanje.

Moja poruka ovoj kritičarki i svim ostalim kritičarima gospodina Tadića: uzalud vam je, niste mu ni do kolena.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.