Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Na sledećim izborima rušimo Vučića, "toliko je veliki da ne možemo da ga promašimo"

Favorit za pobedu na predsedničkim izborima u DS-u Dragan Šutanovac u obraćanju svojim biračima samouvereno je obećao da će na sledećim izborima pobediti Aleksandra Vučića i tu borbu uporedio sa borbom Davida i Golijata.

- Idemo na pobedu. Znam da neko sada govori da je mnogo veliki, da ne možemo da ga pobedimo. Tako su govorili za Golijata Davidu, pa je David rekao "toliko je veliki da da ne možemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga promašimo" - rekao je Šutanovac.

On je obećao pobedu ukoliko danas na izborima pobedi najbolji tim.

- Ja nudim najbolji tim. Do pobede - naveo je Šutanovac.

Osim njega, u trci za predsednika demokrata su još aktuelni predsednik Bojan Pajtić, Zoran Lutovac i Srboljub Antić.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Srušićemo Vučića na sledećim izborima, toliko je velik da ne možemo da ga promašimo"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2016

Kandidat na predsedničkim izborima u DS-u Dragan Šutanovac u obraćanju svojim biračima samouvereno je obećao da će na sledećim izborima pobediti Aleksandra Vučića i tu borbu uporedio sa borbom Davida i Golijata...- Idemo na pobedu. Znam da neko sada govori da je mnogo veliki, da ne možemo da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.