Stefanović o vanrednim izborima: Opoziciji treba dati priliku, ako to traže

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović o vanrednim izborima: Opoziciji treba dati priliku, ako to traže

Nebojša Stefanović, funkcioner Srpske napredne stranke, rekao je u toj stranci nisu razgovarali o vanrednim parlamentarnim izborima.

On je dodao i da je njegov lični stav da treba ići na vanredne izbore ukoliko to opozicija želi.

"Nismo o tome razgovarali u SNS, ali moj lični stav je ako to traži opozicija da im tu prilika treba dati", rekao je Stefanović za TV Prva.

On je naglasio da stalno sluša pretnje opozicije, da su pretili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za beogradske izbore da će naprednjake "do nogu potući", samo da se ne spajaju s parlamenentarnim.

ŠOKANTNA ODLUKA: Boško Obradović najavio ostavku i povlačenje iz POLITIKE!

"Opozicija sada kaže da mi kao vlada nemamo podršku pa da treba da idemo na vanredne parlamentarne izbore", kaže Stefanović i dodaje da bez obzira na izbore oni nastavljaju da se bave svojim poslom.

Dok jedni daju OSTAVKE posle izbora, ON je rešio da osnuje NOVU STRANKU

Podseća da je služba za borbu protiv organizovanog kriminala juče zaplenila 80 kilograma droge - skanka.

Samo tri dana nakon IZBORA BOŽOVIĆ PODONEO OSTAVKU!
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.