Šta se ovo dešava - Produžeci na tri utakmice, Selta u polufinalu!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se ovo dešava - Produžeci na tri utakmice, Selta u polufinalu!

Neverovatno šta se trenutno dešava u okviru utakmica u Ligi Evrope, samo je Selta uspela da se plasira u polufinale nakon 180 minuta. Ostale tri utakmice ušle u produžetke!

Dosta neizvesnosti u svim utakmicama Lige Evrope u okviru revanša četvrtfinala, a jedino je Selta uspela da pre produžetaka izbori plasman u 1/2 finale.

Nakon prvog meča je bilo 2:3, a danas je Selta golom Sista došla do prednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 1:0 u 63. minutu utakmice. Bio je to spektakularan gol, oduzeo je loptu na 40 metara od gola protivnika, probio se ka golu i šutirao sa 20-ak metara - pogodio je gornji ugao za 1:0.

Ipak, domaći stižu do nove nade da mogu u 1/2 finale.

Samo četiri minuta kasnije Trosar uspeva da iskoristi grešku gostujuće odbrane, bila je to katastrofalna greška - 1:1.

Ovaj rezultat je ostao na snazi sve do samog kraja, pa je Selta u polufinalu. Nemanja Radoja je odigrao solidno danas u dresu Selte, igrao je čitav meč.

Selti je ovo najveći uspeh u istoriji kada posmatramo evropska takmičenja.

EPA/STEPHANIE LECOCQ

Veoma zanimljivo je bilo u Mančesteru gde je domaći Mančester junajted ugostio Anderleht. Nakon prvog meča je bilo 1:1, svi su smatrali da je Mančester junajted apsolutni favorit večeras, a tako je izgledalo i nakon 8. minuta kada je Mihtarijan uspeo da iskoristi dobar napad i da golom nakon asistencije Rašforda dovede svoj tim u prednost od 1:0.

Beležimo i sjajan pas Pola Pogbe kod ovog gola, maestralno je pronašao Rašforda.

Ipak, gosti uspevaju da se vrate u ovaj meč, nakon par odličnih intervencija golmana Rubena.

Imali su igrači Anderlehta nekoliko prilika, a onda izjednačenje. Tilemans je šutirao, odbranio je Romero, ali je prosledio loptu igračima Anderlehta. Najbolje se u gužvi snašao Sofijan Hani koji pogađa za 1:1.

Izgledalo je da će meč ući u produžetke nakon katastrofalnih reakcija Pogbe i Rašforda koji su imali kolosalne šanse, a upravo to se i desilo.

Obradović i Spajić igraju sasvim solidno danas.

U meču Ajaksa i Šalkea u prvom meču Ajaks je razbio goste, ali je bilo samo 2:0. Danas, suprotna priča, Šalke bolji, a u roku od 3 minuta stigli su do izjednačenja u ukupnom rezultatu.

EPA/DAVID HECKER

Gorecka je prvo nakon sjajne akcije uspeo da postigne gol za 1:0, da bi Burgšteler, asistent kod prvog gola, uspeo da iskoristi pas Kolašinca i da dovede svoj tim u prednost od 2:0.

Imao je i Nastasić šansu, lopta je prošla pored gola, a u 80. minutu Ajaks je ostao bez Veltmana koji je dobio drugi žuti karton. I ovaj meč je otišao u produžetke.

Bešiktaš je izgubio prvu utakmicu 2:1 nakon velikog preokreta Liona sa 2:1, a danas je u utakmici koju je sudila sudijska ekipa iz Srbije predvođena Miloradom Mažićem, poveo sa 1:0 golom Taliske sa 16 metara udaljenosti.

Ipak, Lakazet utišava gromoglasnu publiku na Vodafon areni sjajnim lob udarcem u 34. minutu.

U produžetke utakmicu odvodi Taliska koji je iskoristio dobar centaršut Adrijana sa leve strane i glavom savladao protivničkog golmana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGIČAR U PRODUŽETKU: Nespretna reakcija Nastasića izbacila Šalke iz Evrope! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017

Srbin nije intervenisao kako je bilo neophodno i komičnim golom Ajaks je došao do prolaska u polufinale.. . Šalke je tokom 90 minuta uspeo da nadoknadi zaostatak od 2:0, zatim i povede sa 3:0 u produžecima. Slavlje u Gelzenkirhenu već je bilo spremno.. Međutim, u 111. minutu, u jednoj gužvi u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.