Srpska lista pozdravlja odluku Ristića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista pozdravlja odluku Ristića

Srpska lista poručila je sinoć da Srbi na Kosovu i Metohiji ne smeju da dozvole podele i pozdravila odluku Miroslava Ristića, dosadašnjeg direktora i člana Predsedništva Srpske liberalne stranke, da se priključi Srpskoj listi.

"Na predstojećim vanrednim izborima i generalno na Kosovu i Metohiji srpski narod ne sme da dozvoli da neprijatelji srpskog opstanka na tim prostorima izazovu bilo kakve podele među nama. Svaka podela bi značila slabljenje korpusa našeg naroda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i činila bi slabijim svakog od nas pojedinačno", istakla je Srpska lista u saopštenju.

Srpska lista navodi da pozdravlja odluku Ristića da im se pridruži, kako bi svi zajedno, kako ističe, "pod kišobranom naše države Srbije i zastupajući politiku predsednika Aleksandra Vučića, sačuvali naš narod i omogućili mu bolji život u budućnosti".

"Na Kosovu i Metohiji, braćo i sestre, nema mesta podelama, jer borba za naš narod nije posao niti politika, već obaveza prema precima i potomcima da sačuvamo ono što je naše. U to ime radujemo se odluci svakog Srbina i Srpkinju da se priključi Srpskoj listi i daju lični doprinos zajedničkom cilju", ističe se u saopštenju SL.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.