Srboljub Antić: Želim da promenim i osnažim DS

Izvor: RTS, 05.Avg.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srboljub Antić: Želim da promenim i osnažim DS

Srbija je umorna od grešaka i neodgovornosti koje su se dešavale u zemlji, ali i u Demokratskoj stranci, izjavio je kandidat za predsednika te stranke Srboljub Antić i pozvao članove da ga podrže u nameri da osnaži stranku, kako bi ona ponovo postala motor modernizacije Srbije.
Srboljub Antić naglašava da ovim izborima Demokratska stranka treba samoj sebi, ali i javnosti da pokaže da može >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da iznese proces neposrednih unutastranačkih izbora.
"Iza nas je poduži period svađa, podela i razočaranja svih glasača, članova i simpatizera DS-a. Verujem da svojim iskustvom, znanjem i zalaganjem mogu da promenim i osnažim DS", rekao je Antić na konferenciji za novinare.
Predsednik DS-a veruje da stranka ima ljude koji su spremni da se hvataju u koštac sa izazovima i dodaje da od članova očekuje da ga podrže u nameri da promeni i osnaži stranku tako da ona ponovo postane motor modernizacije.
DS vidi kao nosioca društvene solidarnosti, liberalnog načina mišljenja i građanske i nacionalne odgovornosti.
Izborna skupština DS-a biće održana 24. septembra.
Do sada su kandidaturu za predsednika stranke predali Dragan Šutanovac i Srboljub Antić, a učešće u trci su najavili Bojan Pajtić i Zoran Lutovac.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.