Srboljub Antić traži podršku DS za predsednika stranke

Izvor: B92, 05.Avg.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srboljub Antić traži podršku DS za predsednika stranke

Beograd -- Funkcioner Demokratske stranke (DS) Srboljub Antić pozvao je članove DS-a da podrže njegovu kandidaturu za predsednika stranke.

"Pozivam vas da me podržite u nastojanjima da osnažimo Demokratsku stranku tako da ona ponovo postane motor modernizacije Srbije", rekao je Antić na konferenciji za novinare sa koje se obratio članovima DS-a.

On je naveo da je Srbija umorna od grešaka i neodgovornosti koje su se dešavale i u DS-u i da veruje da iskustvom i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zalaganjem može da promeni i osnaži stranku.

Antić je rekao da se odlučio za kandidaturu jer smatra "da vreme koje dolazi može doneti nove probleme i izazove" i istakao da DS vidi kao nosioca društevne solidarnosti, liberalnog načina mišljenja i građanske nacionalne odgovornosti.

Neposredni izbori u DS-u održavaju se 24. septembra, a među kandidatima, kako je za sada najavljeno, biće i Dragan Šutanovac, Zoran Lutovac i Bojan Pajtić.

Podnošenje kandidature ističe sredinom avgusta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srboljub Antić kandidat za predsednika DS-a

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2016

Funkcioner Demokratske stranke Srboljub Antić pozvao je danas članove DS-a da podrže njegovu kandidaturu za predsednika stranke..."Pozivam vas da me podržite u nastojanjima da osnažimo Demokratsku stranku tako da ona ponovo postane motor modernizacije Srbije", rekao je Antić na konferenciji za...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.