Skupštinski i predsednički izbori u Zvezdi od 26. do 28. maja

Izvor: Blic, 31.Jan.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupštinski i predsednički izbori u Zvezdi od 26. do 28. maja

Upravni odbor (UO) fudbalskog kluba Crvena zvezda doneo je odluku o raspisivanju izbora za Skupštinu i predsednika, koji će se održati 26. 27. i 28. maja 2012. godine.

Kako se navodi na sajtu beogradskog kluba "izborne radnje počinju da

teku od ponedeljka 6. februara".

UO Zvezde izabrao je izbornu komisiju od 11 članova, čiji je predsednik nekadašnji zamenik predsednika Vrhovnog suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije prof. dr. Zoran Ivošević, a njegov zamenik je Uroš Zeković.

Ostali članovi komisije su Ivan Šebek, Aleksandar Đorđević, Miroslav Sever, Zoran Mijović, Svetlana Sojanović, Dragana Vitorović, Branimir Ševčić, Zoran Ivković i Stanislav Nikolić.

U saopštenju se navodi i da je UO crveno-belih doneo odluku da u naredne četiri godine tehnički sponzor kluba bude italijanska kompanija Legea.

Vrednost ugovora nije saopštena, ali se navodi da je "najveća takve vrste u ovom delu Evrope". Upravni odbor doneo je odluku i o zakazivanju Vanredne sednice

Skupštine kluba za 7. mart, posle koje će, kako se navodi, FK Crvena

zvezda
izvršiti preregistraciju kluba u skladu sa novim zakonom o sportu i novim zakonom o udruženjima.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA: Izbori krajem maja

Izvor: Mondo, 31.Jan.2012

Izbori u Crvenoj zvezdi raspisani za 26, 27. i 28. maj. Potpisan ugovor sa "Leđeom". "To je najveći ugovor te vrste u ovom delu Evrope", tvrde u Zvezdi.

Nastavak na Mondo...

Izbori u Zvezdi krajem maja

Izvor: RTS, 31.Jan.2012

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučio da izbori za skupštinu i predsednika kluba budu održani 26, 27. i 28. maja. ..Upravni odbor (UO) fudbalskog kluba Crvena zvezda doneo je večeras odluku o raspisivanju izbora za Skupštinu i predsednika, koji će se održati 26. 27. i 28. maja 2012....

Nastavak na RTS...

U ZVEZDI RASPISANI IZBORI ZA PREDSEDNIKA I SKUPŠTINU

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 00:25

BEOGRAD - Upravni odbor (UO) fudbalskog kluba Crvena zvezda doneo je odluku o raspisivanju izbora za Skupštinu i predsednika, koji će se održati 26. 27. i 28. maja 2012. godine...BEOGRAD - Upravni odbor (UO) fudbalskog kluba Crvena zvezda doneo je odluku o raspisivanju izbora za Skupštinu i predsednika,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.