SRS: Istopolna partnerstva neustavna, pregovori o izborima neprihvatljivi s učešćem EU

Izvor: Beta Video, 25.Feb.2021, 15:01

SRS: Istopolna partnerstva neustavna, pregovori o izborima neprihvatljivi s učešćem EU

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj ocenio je danas da bi usvajanje zakona o istopolnim partnerstvima bilo suprotno Ustavu Srbije. ``Smatramo da je takav predlog neustavan jer Ustav kaže da je brak zajednica muškarca i žene, i ne treba nametati drugo``, kazao je Šešelj na konferenciji za novinare u Beogradu i istakao da SRS nije protiv gej-populacije, i da pitanja poput nasledjivanja treba rešiti. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Izbori,   Evropska Unija,   Parada ponosa

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Srpska radikalna stranka protiv Zakona o istopolnim brakovima

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2021

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka smatra da Srbija ne treba da ima Zakon o istopolnim brakovima i takav predlog ocjenjuju kao neustavan, uz podsjećanje da je prema Ustavu brak zajednica između muškarca i žene.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.