SRAMNO! OPOZICIJA NE POŠTUJE IZBORNU VOLJU GRAĐANA: Napustili parlament pred glasanje za predsednika Skupštine

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 19:18

SRAMNO! OPOZICIJA NE POŠTUJE IZBORNU VOLJU GRAĐANA: Napustili parlament pred glasanje za predsednika Skupštine

Poslanici glasali javno
Srpska opozicija napustila je Skupštinu Srbije pred glasanje za predsednika parlamenta i time pokazala još jednom da ni malo ne poštuje izbornu volju građana i najviši zakonodavni organ.
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas konstitutivnu sednicu raspravom o izboru predsednika parlamenta, a jedini predloženi kandidat je potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić.
Predsedavajući je utvrdio listu kandidata za predsednika NS na kojoj se nalazi samo Ana Brnabić. Radenović je predložio da glasanje bude javno, prozivkom narodnih poslanika, a sa tom odlukom se složilo 154 poslanika.
Izvor: Srbija Danas...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.