SPS: Bez vanrednih izora

Izvor: RTS, 02.Jul.2010, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Bez vanrednih izora

Koalicija na republičkom nivou je stabilna i vanrednih parlamentarnih izbora neće biti, kaže portparol SPS-a, Đorđe Milićević. Opozicioni minting u Kruševcu je politički marketing, smatra Milićević.

Portparol Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević izjavio je danas da je vladajuća koalicija, na republičkom nivou, stabilna i da vanrednih parlamentarnih izbora neće biti.

"Ne postoji nijedan razlog za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je Milićević na konferenciji za novinare i dodao da izbori nisu rešenje jer ne bi dali odgovor na probleme u Srbiji.

Nedavni miting opozicionih stranaka u Kruševcu na kome je zatraženo raspisivanje vanrednih izbora, Milićević je okarakterisao kao politički marketing, navodeći da opozicija ne nudi konkretna rešenja i da je svesna da izbora neće biti.

Povodom nedavnih lokalnih izbora u Boru, Milićević je izrazio očekivanje da će u tom mestu biti formirana koalicija kakva postoji i na republičkom nivou.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS: Koalicija stabilna

Izvor: B92, 02.Jul.2010

Beograd -- Portparol SPS Đorđe Milićević izjavio je da je koalicija na republičkom nivou stabilna i da vanrednih parlamentarnih izbora neće biti... "Ne postoji nijedan razlog za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora", rekao je Milićević i dodao da izbori nisu rešenje jer ne bi dali odgovor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.