Izvor: RTS, 21.Feb.2021, 23:11

SNSD proglasio pobedu na lokalnim izborima u doboju

Predsednik Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio je u Doboju izbornu pobedu kandidata te stranke za gradonačelnika, Borisa Jerinića i liste u Skupštini grada.
Dodik je na konferenciji za novinare rekao da je Jerinić dobio podršku 70 odsto glasača.
Istakao je da prvi rezultati pokazuju da će SNSD sam moći da formira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << skupštinsku većinu.
Dodik je poručio građanima da će SNSD uzvratiti za podršku koju je dobio.
Najavio je saradnju sa svim strankama koje, kako je rekao, na budućnost gledaju pozitivno.
Dodik je poručio da će SNSD, zajedno sa Republikom Srpskom, znati da ceni podršku građana na izborima, prenosi RTRS.
"Mi ovde u Doboju potvrđujemo našu opredeljenost da idemo napred. Doboj dobija novu bolnicu, novu dvoranu, veliki infrastrukturni projekti su pred nama, a i pred ovim gradom. Ovde su se desili fer i pošteni izbori, u kojima je SNSD ubedljiv pobednik. A kao pobednici vratićemo to poverenje građanima kroz sve ono što možemo nazvati boljim životom", rekao je Dodik.
Dodik je čestitao svim ljudima u SNSD koji stoje iza pobede Borisa Jerinića, navodi sarajevski portal Kliks.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK PROGLASIO POBEDU U DOBOJU: Boris Jerinić novi gradonačelnik

Izvor: Kurir, 21.Feb.2021

Predsednik Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio je večeras u Doboju izbornu pobedu kandidata te stranke za gradonačelnika, Borisa Jerinića i liste u Skupštini grada.

Nastavak na Kurir...

DOBOJ JE SRPSKI GRAD: Milorad Dodik proglasio pobedu na ponovljenim izborima u tom gradu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2021, 09:06

Predsednik Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio je sinoć u Doboju izbornu pobedu kandidata te stranke za gradonačelnika, Borisa Jerinića i liste u Skupštini grada...Dodik je na konferenciji za novinare rekao da je Jerinić dobio podršku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SNSD prvi, SDS treći: Rezultati izbora za Skupštinu opštine Srebrenica

Izvor: Blic, 22.Feb.2021

Savez nezavisnih socijaldemokrata osvojio je 2.276. glasova Srebreničana, ili 29,74 odsto i imaće najviše odbornika u Skupštini opštine, pokazuju podaci CIK BiH nakon što su obrađena sva biračka mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.