Izvor: Radio 021, 03.Avg.2020, 08:59

Radulović najavio protest ispred Skupštine, Nogo pozvao građane da ponesu paradajz, jaja i pejntbol puške

Pokret "Dosta je bilo" najavio je za danas, uoči konstitutivne sednice novog saziva republičkog parlamenta, protest ispred Skupštine Srbije, ocenjujući da su izbori 21. juna falsifikovani.

Grupa pristalica tog pokreta i sinoć je protestovala ispred Doma Narodne skupštine, zbog čega je saobraćaj bio obustavljen od 20 časova.

Lider pokreta Saša Radulović je najavio je da će danas pokušati da spreče održavanje konstitutivne sednice.

Na protest >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ispred zgrade Skupštine Srbije pozvao je preko društvenih mreža i bivši poslanik Srđan Nogo, pozivajući građane da dođu sa paradajzom, jajima, balonima sa bojom i pejntbol puškama.

Kako je bilo na protestu sinoć možete videti u nastavku:



Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.