RIK odbacio prigovor Predraga Vučetića kao neblagovremen

Izvor: RTS, 17.Mar.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK odbacio prigovor Predraga Vučetića kao neblagovremen

Republička izborna komisija odbacila je kao neblagovremen prigovor Predraga Vučetića iz Kruševca na rešenje Komisije kojom je odbijeno proglašenje njegove predsedničke kandidature.
Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević rekao je na sednici da je rešenje o odbijanju proglašenja kandidature Vučetića Komisija donela 15. marta uveče i da je prošao rok od 24 sata za podnošenje prigovora. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Vučetića je za predsedničkog kandidata predložila Grupa građana "Bela lađa – kapetan Vučetić", koja prilikom podnošenja kandidature nije predala 10.000 potpisa podrške birača, te joj je dat rok od 48 sati da dostavi potpunu dokumentaciju, što nije učinjeno.
Podnosilac prigovora smatra da RIK prilikom odlučivanja o kandidaturi Vučetića nije uzela u razmatranje razloge zbog kojih je ovlašćeno lice te grupa građana bilo sprečeno da overi prikupljene potpise.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK odbacio prigovor na rešenje o odbijanju kandidature Predraga Vučetića

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2017

Republička izborna komisija večeras je odbacila kao neblagovremen prigovor Grupe građana "Bela lađa - Kapatan Vuč@ić", koji je podnet protiv rešenja o odbijanju proglašenja Predraga Vučetića za kandidata na izborima za predsednika Srbije...U obrazloženju rešenja kojim se prigovor odbacuje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.