Ponoš: Na aprilskim izborima se bira izmedju normalnosti i nenormalnosti

Izvor: Beta, 02.Mar.2022, 22:38

Ponoš: Na aprilskim izborima se bira izmedju normalnosti i nenormalnosti

Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš rekao je večeras u Sremskoj Mitrovici da se na aprilskim izborima bira između slobode i neslobode i normalnosti i nenormalnosti.On je, na predstavljaju poslaničkih kandidata liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije", rekao i da su "pre 10 godina isto bili neki izbori" i da, kako je naveo "nije izgledalo da su to važni izbori i da će se stanje u Srbiji drastično prelomiti", saopštila je informativna služba te liste."Prelomilo se. Tada u ti zidovi u koje je narod Srbije ušao, izgledali kao zidovi jedne normalne kuće", rekao je on.Naveo je i da tada, "čak i rešetke nisu izgledale kao rešetke jer su bile ofarbane u neke svetle boje" u, kako je dodao, "neku pink boju".Prema njegovim rečima, posle prilično godina, tek je postalo jasno da se radi o zatvoru."Korozija je počela da probija. Sada se vidi da je ovo jedan privatni zatvor", rekao je on.Naveo je i da "svi oni koju su mislili da je to normalna kuća sada znaju da je zatvor".Istakao je i da je "to je to ujedno objašnjenje zašto su važni izbori u aprilu"."To nisu izbori između nečega što je dobro ili nečega što bi moglo da bude ...
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponoš: Na aprilskim izborima se bira između normalnosti i nenormalnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2022

Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš rekao je večeras u Sremskoj Mitrovici da se na aprilskim izborima bira između slobode i neslobode i normalnosti i nenormalnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.