ON JE SVOJ POLITIČKI KRUG OTRČAO NA APRILSKIM IZBORIMA Milatović prokomentarisao Milov povratak u politiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 14:31

"ON JE SVOJ POLITIČKI KRUG OTRČAO NA APRILSKIM IZBORIMA" Milatović prokomentarisao Milov povratak u politiku

On je ocenio i da u Crnoj Gori konačno postoji politička volja da se izbori sa kriminalom i korupcijom, da se unapredi životni standard građana i da se zaokruži proces integracija.

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović ocenio je da je njegov prethodnik i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović svoj počasni politički krug istrčao na aprilskim predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izborima.

Đukanović je u intervjuu RTV Slovenija kazao da ne isključuje povratak u politiku i da je prema njegovom mišljenju Crna Gora stala sa reformama na putu ka Evropskoj uniji u poslednje tri godine.

- Proces demokratizacije u Crnoj Gori je za poslednje tri godine bio veći nego za prethodnih 30 godina. Crna Gora je po prvi put u svojoj istoriji na izborima promenila vlast 2020. godine, a na aprilskim izborima za predsednika konačno otvorila novu fazu demokratskog razvoja - naveo je Milatović na platformi X, društvenoj mreži ranije poznatoj kao Tviter.

- A što se tiče Đukanovića – on je svoj počasni politički krug otrčao na aprilskim izborima - napisao je Milatović.

Proces demokratizacije u Crnoj Gori je za poslednje 3 godine bio veći nego za prethodnih 30 godina.

👉🇲🇪 je po prvi put u svojoj istoriji na izborima promijenila vlast 2020. g, a na aprilskim izborima za predsjednika konačno otvorila novu fazu demokratskog razvoja … 1/2 https://t.co/FTkakdbxdy

— Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) August 5, 2023
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DIKTATOR NE SPAVA! Đukanović najavio da se vraća u politiku: Biću aktivan politički čovek, ja sam odgovoran građanin Crne Gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023

Bivši crnogorski predsednik izjavio je kako ne isključuje povratak u politiku...Bivši predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izjavio je da ne isključuje povratak u politiku...Đukanović je kazao da se za pravilan izbor Crne Gore u njenoj budućnosti treba i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.