DIKTATOR NE SPAVA! Đukanović najavio da se vraća u politiku: Biću aktivan politički čovek, ja sam odgovoran građanin Crne Gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 14:31

DIKTATOR NE SPAVA! Đukanović najavio da se vraća u politiku: Biću aktivan politički čovek, ja sam odgovoran građanin Crne Gore!

Bivši crnogorski predsednik izjavio je kako ne isključuje povratak u politiku.

Bivši predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izjavio je da ne isključuje povratak u politiku.

Đukanović je kazao da se za pravilan izbor Crne Gore u njenoj budućnosti treba i dalje boriti.

- Ja ću biti aktivan politički čovek, ja sam odgovoran građanin Crne Gore - rekao je bivši predsednik.

Prema mišljenju Đukanovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crna Gora je stala sa reformama na putu ka Evropskoj uniji u poslednje tri godine.

- Kad pogledate ovo što imamo kao iskustvo poslednje tri godine, kada pogledate ta posrtanja Crne Gore nakon promene vlasti sredinom 2020. godine možda dođete i do drugačijeg zaključka – možda možete da izvedete zaključak da smo išli brže od realnog, ostvarili i više od mogućeg.

Znam za te prigovore o tome kako je Crna Gora bila zarobljena država u vreme prethodne vlasti. Hajde da malo izokrenemo tu tezu. Ta Crna Gora koja je bila zarobljna je voljom NATO-a primljena u NATO, voljom Evropske unije dovedena do vrata Evropske unije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.