Niška opozicija i 2. jun - jedni sigurno izlaze na izbore, drugi još bez odluke

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2024, 17:08

Niška opozicija i 2. jun - jedni sigurno izlaze na izbore, drugi još bez odluke

Nakon što je predsednica Skupštine Ana Brnabić najavila da će svi lokalni izbori biti održani 2. juna, pojedini niški opozicionari i dalje ne znaju da li će izaći na izbore. Dok Stranka slobode i pravde čeka konačnu odluku koalicije “Srbija protiv nasilja”, lider Narodnog pokreta Srbije kaže da će sigurno nastupiti na izborima u Nišu. Iz Novog DSS-a smatraju da ima malo vremena da se poprave izborni uslovi i ni oni još ne znaju da li će učestvovati na izborima.
Kako je rekla predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, nakon 17 dana razgovora sa opozicijom, a posle konsultacije i saveta predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odlučili su da svi lokalni izbori budu održani kada i beogradski...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"NAJGORE BI BILO DA IMA RAZLIČIT STAV" Ana Brnabić prihvatila i treći zahtev "Srbije protiv nasilja" i koalicije NADA: Da li će opozicija izaći na spojene izbore 2. juna?

Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 04:06

Beogradski i redovni lokalni izbori u 88 gradova i opština održaće se 2. juna pošto je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, odlučila da prihvati, kako je rekla, skoro sve zahteve koalicije "Srbija protiv nasilja". Jedna nepoznanica u vezi sa izborima je rešena s tim što još nije sigurno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.