Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 04:06

"NAJGORE BI BILO DA IMA RAZLIČIT STAV" Ana Brnabić prihvatila i treći zahtev "Srbije protiv nasilja" i koalicije NADA: Da li će opozicija izaći na spojene izbore 2. juna?

Beogradski i redovni lokalni izbori u 88 gradova i opština održaće se 2. juna pošto je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, odlučila da prihvati, kako je rekla, skoro sve zahteve koalicije "Srbija protiv nasilja". Jedna nepoznanica u vezi sa izborima je rešena s tim što još nije sigurno da li će cela opozicija izaći pred birače. U koaliciji "Srbija protiv nasilja" bi trebalo danas da saopšte da li će učestvovati na izborima dok su u Novom DSS-u najavili da će konačnu odluku objaviti sutra.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako sad može? Izbori u Srbiji 2. juna: „Opoziciji dat vruć krompir, treba da bojkotuje“

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2024

Predsednica Skupštine Ana Brnabić rekla je da će izaći u susret delu opozicije i ispuniti zahtev za koji je sama rekla da više nije na stolu. Odluka je da se svi izbori, i lokalni, i beogradski, održe 2. juna. Opoziciji je time, smatra politički analitičar Đorđe Vukadinović, dat "vruć krompir",...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.