NS: Izbori na svim nivoima

Izvor: RTS, 06.Mar.2012, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Izbori na svim nivoima

Nova Srbija pozvala Demokratsku stranku da prestane sa javnim kalkulacijama oko raspisivanja predsedničkih izbora, uz napomenu da je stav koalicije okupljene oko SNS-a da nije loša ideja da se održe izbori na svim nivoima.

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski pozvala je Demokratsku stranku da prestane sa javnim kalkulacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i konbinatorikama oko raspisivanja predsedničkih izbora.

"Ukoliko Boris Tadić smatra da treba da podnese ostavku neka to i uradi, obrazloži je i nek se raspišu i predsednički i parlamentarni i lokalni izbore u jednom danu", rekla je Filipovska na konferenciji za novinare.

Ona je navela da je stav koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, u kojoj je i Nova Srbija, da održavanje svih izbora u isto vreme nije loša ideja već ispravan pristup i stav pošto bi došlo do značajnih ušteda, a i građani bi se izjasnili na svim nivoima.

"Naša koalicija je potpuno spremna i za predsedničke izbore i mi ćemo imati svog kandidata. U ovom trenutku ne mogu da kažem ko je to zato što ne znamo ni da li će biti raspisni izbori, ali ako budu bili izaćićemo sa tim u javnosti", rekla je Filipovska.

Potpredsednica Nove Srbije je kritikovala izjavu predsednika Borisa Tadića da će Srbija do početka 2013. godine izaći iz krize navodeći da je to samo još jedno predizborno obećanje.

Osvrnuvši se na istraživanja o eventualnim rezultatima na izborima, Filipovska je ocenila da su ta istraživanja nameštena.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.