NAKON DEBAKLA NA IZBORIMA OGLASIO SE MILO: Crna Gora je izabrala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 22:31

NAKON DEBAKLA NA IZBORIMA OGLASIO SE MILO: Crna Gora je izabrala...

Obraćanje Mila Đukanovića iz DPS-a

Predsednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović kazao je da je Crna Gora izabrala i da on taj izbor poštuje.

- Čestitam Jakovu Milatovću i želim mu da bude uspešan jer će to značiti da će Crna Gora biti uspešna država - rekao je Đukanović.

- Želim novom predsedniku da bude dostojan poveranje koje je zadobio i doprinese daljem prosperitetu države Crne Gore -dodao je.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Rekao je da se na izborima nekad gubi, nekad dobija.

-Gde god bio Crna Gora ostaje moja preokupacija, moja ljubav i ono čemu ću biti posvećen do kraja života - rekao je Đukanović, navodeći da će predsednik zemlje bit do 21.maja.

Đukanović je rekao i da je važno da Crna Gora napravi izbor na parlamentarnim izborima.

-Sve što se događa potvrđuje da nema vladu, da ima zalutale institucije. Ne želim ni reč da kažem na tu temu, institucije su se pokazale slabim i važno je da posle 11 juna da dobije vladu koja će biti u stanju da je odgovorno vodi - rekao je Đukanović.

Kazao je da je "mogao ove izbore posmatrati sa tribina i sa ugodnije pozicije svedočiti"

-Ali nisam to želeo, nije to bilo na niovu moje odgovornosti prema Crnoj Gori,.U ovu izbornu trku, uvela me potreba da sa ljudima koji slede moju politiku zaštitimo državnu čast Crne Gore i Crnogoraca i ja sam to uradio - rekao je Đukanović.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.