Mustafa italijanskom ambasadoru: Današnja opozicija treba da postane vlast

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa italijanskom ambasadoru: Današnja opozicija treba da postane vlast

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa rekao je danas italijanskom ambasadoru na Kosovu Pieru Sardiju, da današnja opozicija treba da postane vladajuća na Kosovu, saopšteno je iz DSK.

Kako je navedeno, ambasador Sardi čestitao je Mustafi na ponovnom izboru za lidera DSK i naglasio da je izborna skupština važan sastanak na demokratskom putu stranke i zemlje.

Mustafa je informisao ambasadora >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Sardija o pripremama DSK za opšte izbore.

"U DSK nema mnogo raspoloženja za predizborne koalicije, ali pre svega radimo na pobedi na izborima tako da stranke u današnjoj opoziciji, formiraju novu kosovsku vladu sa stabilnom većinom koja će se baviti glavnim temama sa kojima se suočava zemlja", navodi se u saopštenju DSK.

Prema DSK, nova Vlada treba da se usredsredi na ekonomski razvoj i podršku privatnom sektoru, unapređenju obrazovanja i zdravlja, vladavini reda i zakona, borbi protiv korupcije i evroatlantskim integracijama u cilju poboljšanja kvaliteta života građana Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.