Mogerini i Han: Izbori u BiH mirni i regularni

Izvor: Danas, 08.Okt.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogerini i Han: Izbori u BiH mirni i regularni

Šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini i komesar za proširenje Johanes Han u zajedničkoj izjavi ocenili su da su građani BiH na izborima u nedelju iskazali svoju demokratsku volju na miran i regularan način i dali glas za one koji će ih voditi kroz brojne izazove koji su pred njima i povesti državu na putu ka Evropskoj uniji. Članak Mogerini i Han: Izbori u BiH mirni i regularni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Joksimović sa Fabricijem o evropskim integracijama

Izvor: Danas, 09.Okt.2018, 17:31

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Semom Fabricijem i predstavila priroritete Srbije u procesu evropskih integracija. Članak Joksimović sa Fabricijem o evropskim integracijama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.