Mitrović: Kad jedan Kemba Voker ne može da se izbori za minute...

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 15:16

Mitrović: Kad jedan Kemba Voker ne može da se izbori za minute...

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je da će njegov tim morati da odigra dobru timsku odbranu ako želi da ostvari dobar rezultat protiv Monaka.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak ekipi Monaka u 28. kolu Evrolige.

Crveno-beli će u Monaku igrati bez Miloša Teodosića, Nikole Topića, Treja Tompkinsa, Dejana Davidovca i Dalibora Ilića.

"Nije prvi put da se susrećemo sa takvim nekim problemima ove sezone. Već je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa doneke navikla na to. Bilo je utakmica kada smo se adaptirali i kada su igrači igrali na nekim pozicijama, koje nisu njihove primarne. Ne sumnjam da ćemo nadomestiti odsustvo tih momaka, koji neće biti", rekao je Mitrović na konferenciji za medije.

"Sjajna im je centarska linija, ali linija koja dosta zavisi od njihove bekovske linije, koje ipak smatram za njihovo glavno oružje i to je njihova najveća snaga. Džejms, Okobo, Lojd, Dialo. Kada jedan Kemba ne može da se izbori za mesto i minute, onda vam je jasno kakvi igrači igraju za Monako. Jedna timska odbrana će pre svega biti potrebna jer, kao što sam sam rekao, visoki teško da dolaze do otvorenih pogleda i do poena bez bekovske linije", dodao je Mitrović.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 17 poraza, dok je Monako četvrti sa skorom 17/10.

"Pred svako kolo pričamo maltene istu priču. U teškoj smo poziciji. Šanse za plej-in su minimalne što svakako neće promeniti naš pristup i našu želju. Dolaze borbe za trofeje, što je za nas najbitnija stvar i želimo da dižemo kvalitet igre i da pokušamo da produžimo neke periode dobre igre na što je moguće duže. To nam je možda bila i najveća boljka jer nismo uspevali da imamo kontinuitet i da tamo u aprilu, maju kada krene plej-of ABA lige da budemo u vrhunskoj formi", istakao je košarkaš Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sudbina je tako htela, Obradović može da stavi tačku na Zvezdinu sezonu u Evroligi

Izvor: Sportal.rs, 07.Mar.2024, 08:48

Košarkaši Crvene zvezde u meču 28. kola Evrolige gostuju ekipi Monaka (četvrtak, 19.00) u nadi da će sezonu makar u znaku trijumfa privesti kraju, pošto je san o eventualnom plej-inu i definitivno srušen.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.