Milan se obezbedio sa Piolijem, kako će izgledati Rosoneri u nastavku sezone?

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan se obezbedio sa Piolijem, kako će izgledati "Rosoneri" u nastavku sezone?

Novi trener će napraviti određene promene, a koji je njegov cilj?

Milan je nakon sedam kola u Seriji A i 111 dana otpustio Marka Đampaola, nakon samo tri ostvarena trijumfa u Seriji A i 13. pozicije na tabeli.

Na njegovo mesto postavljen je Stefano Pioli, bivši trener Lacija, Intera i Fiorentine, koji je najbolji posao obavljao na klupi "Nebeskoplavih".

Dobio je dvogodišnji ugovor težak 1,5 miliona evra po sezoni, sa opcijom da dobije još pola miliona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ukoliko izbori neko od evropskih takmičenja.

Ipak, ukoliko ne ispuni cilj, Milan je zadržao pravo da mu uruči otkaz bez ikakvog obeštećenja.

Dakle, Pioli ima jasan zadatak, čini se i veoma težak, a pokušaće da ga ispuni sa sledećom formacijom.

"Skaj" veruje da će Piolijev Milan igrati u formaciji 4-2-3-1 u sledećem sastavu.

Donaruma

Kalabrija, Musaćo, Romanjoli, T. Ernandez

Kesi, Bilja

Suso, Čalhanoglu, Rebić

Pjontek



Problem bi mogao da nastane u tome što se u ovoj formaciji nalaze svega dva letošnja pojačanja, a upravo je Đampaolu najviše zamerano što ne koristi novajlije.

Pioli će, prema informacijama koje imaju mediji sa Apenina, izvesti sastav sličan onom na koji je Gatuzo računao minule sezone, u timu će se od letošnjih pojačanja po svemu sudeći naći samo Ante Rebić i Teo Ernandez.

Postavlja se pitanje kakvi su planovi novog trenera za Paketu, ali i za novajlije poput Benasera, Duartea, Radeta Krunića i Rafaela Leaa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.