Izvor: B92, 20.Jan.2018, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković nosilac liste, Mihailović prvi na listi POKS

Prvi na listi Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) na beogradskim izborima biće nekadašnji gradonačelnik Beograda Vojislav Mihailović.

Vojislav Mihailović, bio je gradonačelnik glavnog grada Srbije 1999. godine u vreme NATO bombardovanja, a na tu funkciju je došao ispred SPO-a.

Nosilac liste Pokreta obnove Kraljevine Srbije je Predrag Marković nekadašnji predsednik Skupštine Srbije, za vreme čijeg mandata je, navedeno je u saopštenju, Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponovo dobila grb, zastavu i himnu.

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije i narodni poslanik Žika Gojković rekao je da učešćem na beogradskim izborima, POKS polaže kamen temeljac obnove Kraljevine Srbije.

Pokret obnove Kraljevine Srbije u ponedeljak počinje prikupljanje potpisa za listu za beogradske izbore, koja će biti predata u zakonskom roku, rečeno je na konferenciji za novinare.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.