Dražin unuk prvi na listi POKS-a

Izvor: Mondo, 19.Jan.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dražin unuk prvi na listi POKS-a

Prvi na listi Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) na beogradskim izborima biće nekadašnji gradonačelnik Beograda Vojislav Mihailović.

Foto: MONDO/Mario Milojević

Vojislav Mihailović, bio je gradonačelnik glavnog grada Srbije 1999. godine u vreme NATO bombardovanja, a na tu funkciju je došao ispred SPO-a.

On je unuk je generala Dragoljuba Mihailovića Draže, komandanta kraljevske vojske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u otadžbini i vođe četničkog pokreta za vreme Drugog svetskog rata.

Nosilac liste Pokreta obnove Kraljevine Srbije je Predrag Marković nekadašnji predsednik Skupštine Srbije, za vreme čijeg mandata je, navedeno je u saopštenju, Srbija ponovo dobila grb, zastavu i himnu.

Bio sa Dinkićem, sad se kandiduje u Beogradu

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije i narodni poslanik Žika Gojković rekao je da učešćem na beogradskim izborima, POKS polaže kamen temeljac obnove Kraljevine Srbije.

Pokret obnove Kraljevine Srbije u ponedeljak počinje prikupljanje potpisa za listu za beogradske izbore, koja će biti predata u zakonskom roku, rečeno je na konferenciji za novinare.

ANKETA: Ko ima najveću podršku u Beogradu?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nekadašnji gradonačelnik Beograda prvi na listi Pokreta obnove Kraljevine Srbije

Izvor: Blic, 19.Jan.2018

Prvi na listi Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) na beogradskim izborima biće nekadašnji gradonačelnik Beograda Vojislav Mihailović...Vojislav Mihailović, bio je gradonačelnik glavnog grada Srbije 1999. godine u vreme NATO bombardovanja, a na tu funkciju je došao ispred SPO-a...Nosilac liste...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.