Mali: Srbija je danas bolje mesto za život zahvaljujući mudroj i odgovornoj politici koju vodimo FOTO

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 19:57

Mali: Srbija je danas bolje mesto za život zahvaljujući mudroj i odgovornoj politici koju vodimo FOTO

Siniša Mali večeras je sa građanima Zelenog brda na Zvezdari razgovarao o predstojećim izborima 17. decembra.

On je uz fotografiju na svom Instagram profilu napisao:

"Večeras smo sa građanima Zelenog brda na Zvezdari razgovarali o predstojećim izborima 17. decembra i zašto je samo glas za listu 'Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane' glas za dalji napredak i razvoj naše zemlje. U prethodnom periodu smo mnogo uradili, izgradili smo nove puteve, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pruge, bolnice, domove zdravlja, škole, vrtiće. Iz godine u godinu poboljšavamo kvalitet života građana, konstantno radimo na povećanju plata, penzija i minimalne zarade i krećemo se ka ispunjenju našeg obećanja da će prosečna plata u Srbiji 2027. godine iznositi 1.400 evra, penzija 650 evra i minimalna zarada takođe 650 evra. Pritom, nismo odustali ni od jedne investicije koju sprovodimo, a u narednom periodu nas očekuje još mnogo velikih projekata.

Srbija je danas bolje mesto za život zahvaljujući mudroj, odgovornoj i ozbiljnoj politici koju vodimo, i zato su predstojeći izbori toliko važni. Glas za listu 'Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane' je glas za nastavak reformi, za dalje poboljšanje kvaliteta života građana, za bolje sutra sve naše dece, za bolju budućnost cele Srbije. To je ujedno i garant da se nećemo vratili u prošlost u koju bi da nas vrate naši politički protivnici koji su spremni na sve kako bi se ponovo domogli vlasti."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.