Mali: Izbori neće ugroziti nijedan projekat

Izvor: B92, 08.Feb.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Izbori neće ugroziti nijedan projekat

Beograd -- Grad Beograd se bavi velikim projektima koji su važni za Beograđane, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali i dodao da realizacija neće biti ugrožena zbog izbora.

"Bavimo se velikim projektima, velikim investicijama koje su važne za građane Beograda kao što su izgradnja kanalizacione i vodovodne mreže, projekat Beograd na vodi, nastavak rada na Prokopu, izgradnja novih vrtića, ambulanti, zdravstvenih ustanova", rekao je Mali novinarima u Starom dvoru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako je naveo, to su projekti kojima je gradska vlast u ovom trenutku potpuno posvećena i koji ni na koji način neće stati.

"Da li su to projekti koje građani žele da vide, da li smo na pravom putu imaće priliku da kažu u svih 17 gradskih opština kada izbori budu bili u aprilu mesecu", rekao je gradonačelnik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.