Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac: Razgovori koji ne vode cilju su besmisleni

Predsednik Demokratske stranke (DS) i jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac kazao je danas da je opozicija predložila na prethodna dva okrugla stola o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka u Beogradu da se razgovara o sveobuhvatnom sporazumu koji bi vodio fer izborima, ali da vlast nije imala razumevanja za to.

Lutovac je za televiziju N1 rekao da okrugli stolovi vlasti i opozicije u takvom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << formatu ne vode cilju, kao i da je taj format iscrpljen i da ne vodi rezultatu.

"Razgovori bez cilja su besmisleni", kazao je Lutovac za N1 i dodao da se na taj način ne može doći do rezultata.

On je dodao da je činjenica da je tema okruglih stolova pošteni izbori, te da, kako je ocenio, to govori da oni ne postoje.

Lutovac je kazao da je vlast "priznala da ne postoje slobodni i fer uslovi".

"Sporenje je u tome da oni brane monopol, a mi javni interes", ocenio je Lutovac za N1 i dodao da mediji treba da budu profesionalni.

Govoreći o kritikama zbog zatvorenosti okruglog stola, Lutovac je kazao da su organizatori hteli na taj način da izbegnu "ono što se dešava u Skupštini".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.