Vesić: SNS ne pristaje na zahtev opozicije da se Vučiću zabrani da se bavi politikom

Izvor: Danas, 19.Avg.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: SNS ne pristaje na zahtev opozicije da se Vučiću zabrani da se bavi politikom

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da SNS neće pristati na zahteve opozicije "da se Aleksandru Vučiću zabrani bavljenje politikom" i da se "nezakonito promeni sastav Regulatornog tela za elektronske medije (REM)". Članak Vesić: SNS ne pristaje na zahtev opozicije da se Vučiću zabrani da se bavi politikom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne pristajemo na zahtev opozicije da se promeni sastav REM i RTS"

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Srpska napredna stranka (SNS) će nastaviti da učestvuje u razgovorima vlasti i opozicije, rekao je član Predsedništva te stranke Goran Vesić...On je dodao da oni neće pristati na zahtev opozicije "da se Aleksandru Vučiću zabrani da se bavi politikom" i da se nezakonito promeni sastav REM-a...Vesić...

Nastavak na B92...

Milivojević: Vučić ispunio osnovni zahtev opozicije, sve daje sem Pinka i RTS-a

Izvor: Danas, 20.Avg.2019, 11:29

Treći okrugli sto, na kojem se razgovaralo o medijima završio se neuspešno. Članak Milivojević: Vučić ispunio osnovni zahtev opozicije, sve daje sem Pinka i RTS-a se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.