Konačna odluka: Radikali neće učestvovati na izborima na KiM!

Izvor: BKTV News, 01.Jun.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačna odluka: Radikali neće učestvovati na izborima na KiM!

Srpska radikalna stranka pozvala je danas svoje članove da ne učestvoju na izborima na Kosovu i Metohiji, koji će se održati 11. juna.

Kako je navedeno u saopštenju, predsednica Izvršnog odbora SRS Vjerica Radeta je na konferenciji navela da su odbori te stranke na KIM jednoglasno odlučili da neće učestvovati na tim izborima.

FOTO: Printscreen

Reagujući na otvaranje festivala "Mirdita" Radeta je istakla da SRS smatra da je krajnje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vreme da se takozvani nevladin sektor ozbiljno reguliše zakonom i da se ne dozvoli da "kojekakvi sumnjivi likovi vršljaju Srbijom, propagiraju nekakvu kulturu i da sve to rade suprotno interesima države".

"Najnoviji skandal je činjenica da će na tom festivalu učestvovati Atifeta Jahjaga nekadašnji predsednik vlade lažne države Kosovo, a tema o kojoj će govoriti je o ženama žrtvama silovanja, zlostavljanja i mučenja tokom rata na Kosovu i Metohiji", rekla je Radeta.

Podsetimo, prevremeni izbori na Kosovu održaće se 11. juna.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.