Kfor ne zanimaju izbori na Kosovu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2012, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kfor ne zanimaju izbori na Kosovu"

"Kfor ne zanima pitanje održavanja lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji i time neće da se bavi" - rekao je komandant Kfora Erhard Drevs.

"Nemam informacija o tome. Takođe, ovo nije pitanje kojim bi se Kfor bavio", rekao je Drevs za list "Blic".

Komentarišući ocenu mnogih svetskih organizacija da je Kosovo najveća tranzitna stanica droge koja stiže sa ostalih kontinenata, Drevs je rekao da on lično nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << video dokaze za tu tvrdnju.

Na pitanje da li na Kosovu postoji opasnost od terorističkih organizacija, on je rekao da je prilično uveren da verska kultura na Kosovu, koja je tradicionalno dosta liberalna, nije otvorena prema radikalnim grupama koje tvrde da imaju verski cilj.

On je istakao da Kfor mora da garantuje slobodu kretanja i bezbednost za sve građane, kao i da pomogne u normalnom funkcionisanju svih legalnih prelaza.

Drevs je istakao da se sloboda kretanja na severu Kosova poboljšava, ali da Kfor ne može biti zadovoljan sve dok ne bude potpune slobode kretanja za sve ljude na severu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kfor se ne bavi lokalnim izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2012

Komandant Kfora Erhard Drevs izjavio je da Kfor ne zanima pitanje održavanja lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji i da to nije pitanje kojim bi se Kfor bavio. U UNMIK-u kažu da ih tim povodom niko od srpskih vlasti nije kontaktirao.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.