Kampanja u Nišu počela više nego oštro: Božji znak, ko se seli iz Niša, ko goga seli i toalet papir ...

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Mar.2024, 15:53

Kampanja u Nišu počela više nego oštro: "Božji znak", ko se seli iz Niša, ko goga seli i toalet papir "...

Izgleda da politička scena u Nišu postaje sve više zaoštrena kako se bliže lokalni izbori. Dragana Sotirovski, aktuelna gradonačelnica, i opozicioni predstavnici, kao što su Jelena Milošević i Đorđe Stanković, otvoreno razmenjuju verbalne udarce, kako u javnosti tako i na društvenim mrežama.
Sotirovski gostujući na TV Belami je kazala da će se radije iseliti iz grada nego ostati ako opozicija preuzme vlast, odnosno ako Jelena Milošević i Đorđe Stanković budu "gradonačelnici".
"Niš ne treba da bude “opoziciono ostrvo” u kome SNS nema vlast i da zato lokalne izbore ne treba da dobije neka opoziciona stranka. Sećate se kako...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.